Villkor för ansökan

När du har skickat in din ansökan får du först ett kort automatiskt meddelande som bekräftelse på att din ansökan har mottagits. Vi återkommer sedan till dig via e-post så snart som möjligt med mer information.

Turordning efter datum och tid för registrering. Först till kvarn gäller från och med den dag kursprogrammet publiceras den isolastudios.com och tinnert.se. Vi tar inte emot föranmälningar.

Om du får besked från oss om att du blivit erbjuden en plats på kursen bekräftar du din anmälan genom att betala din anmälningsavgift. Betalningsuppgifter och all annan information du behöver för att kunna slutföra betalningen kommer att finnas i bekräftelsemailet du får från oss.

Vid utebliven betalning av anmälningsavgiften erbjuds platsen till annan deltagare. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Resterande kursavgift betalas ca en månad före kursstart. Betalningsinformation skickas via e-post i form av ett välkomstbrev. Välkomstbrevet innehåller också all annan information du behöver inför kursen, såsom materiallista, schema etc.

Anmälningsavgift

Kurser i oljemåleri – Isola studios, Holmetorp Öland • 900 kr

Avbeställning

Avbokning ska ske skriftligen till info@isolastudios.com.

Fri avbokning fram till en månad före kursstart. Därefter debiteras 50% av resterande kursavgift vid avbokning utan läkarintyg. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Våra kurser är eftertraktade. Vi förutsätter därför att du meddelar oss omgående om du avser att avstå från din plats. Även om du har hamnat på en reservplats, och vill avstå från den, måste du kontakta oss och meddela oss skriftligen via e-post.

Om Isola Studios måste ställa in en kurs på grund av för få deltagare eller oförutsedda omständigheter återbetalas alla avgifter som betalats för kursen. Om detta sker kommer alla registrerade kursdeltagare att kontaktas via e-post och får då tydlig information om vad som gäller.

Behandling av personuppgifter

För att boka plats på Isola Studios kurser hanteras dina personuppgifter i form av namn, postadress, telefonnummer och e-postadress av Isola studios. Uppgifterna lagras för närvarande på obestämd tid. Dina personuppgifter hanteras endast av anställda hos Isola Studios och lämnas aldrig ut till tredje part. Som deltagare i Isola Studios målarkurser sparas även din e-postadress i vår e-postlista för utskick av nästa års kursprogram och eventuellt allmän information om våra kurser. Här sparas din e-postadress bara så länge du vill. Avregistrera dig genom att skicka ett e-postmeddelande till info@isolastudios.com. Vi kommer då att radera din e-postadress från e-postlistan.