INSTÄLLD 27 – 28 november 2021 • Teckning Nybörjarkurs – Galleri Tinnert, Arontorp

Kursledare Niklas Elgmo

Detta är en kurs där vi tränar våra ögon snarare än våra händer. Att se proportioner och avstånd snarare än att få till “mjuka skuggningar”. Vi tecknar i blyerts och kol på papper. Demonstrationer varvas med egna övningar. Här ger Niklas dig en metod och en grund att bygga vidare på i ditt fortsatta skapande.

Kursen pågår mellan kl.10-17 både lördag och söndag.

Kurspris

2700 kr
För- och eftermiddagsfika samt lunch ingår för båda dagarna
max 12 deltagare, min 8 deltagare

Plats

Galleri Tinnert Arontorp, Öland
(Adress: Torslunda 102, Färjestaden. Granne med Arontorps Kroppkakor)

Kursen håller till i Galleri Tinnerts lokaler i Arontorp på Öland. Här är du omgiven av konst och konsthantverk! Här finns även en butik med konstnärsmaterial, ramverkstad samt Ingemar Tinnerts ateljé. Vi sitter i galleriet och tecknar.

Önskas övernattning i samband med kursen rekommenderas Strandnära Ekologiska Bed & Breakfast, Stora Frö. Läs mer på strandnara.com


Anmälan

Anmäl dig via e-post till info @ tinnert.se.
Turordning efter datum och klockslag för anmälan. Du meddelas så snart som möjligt om du fått plats eller om du blir reserv. 

När kursen närmar sig får du ett välkomstbrev från oss. Då bekräftar du din anmälan genom att betala din anmälningsavgift. I välkomstbrevet finns även information om vilket datum du senast skall betala resterande kursavgift samt all övrig information du behöver inför kursen. 

Anmälningsavgift

Galleri Tinnert, Arontorp Öland: 700 kr
Vid utebliven betalning av anmälningsavgift erbjuds platsen till en annan deltagare. Anmälningsavgiften återbetalas ej.